Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tarjoamme ratsastuskoulutuntien lisäksi hevosavusteistatoimintaa, metallitöitä, rengastöitä, sekä ratsutuspalveluita.

 

Ratsastustunnit

Pienryhmissä, pareittain tai yksin. Myös omilla hevosilla. Osaamistasona hevosen hallinta vähintään käynnissä ja ravissa, sekä hevosen varustaminen itse.

Pääasiassa arki-iltaisin klo 16-20 välillä. Sunnuntaisin klo 14-18 välillä.

 

Avustettavat tunnit/Alkeiskurssit

Näille tunneille et tarvitse osaamista ollenkaan. Ratsastus aika 30min. Hevosen varustaminen opetetaan, sekä tallin puolesta taluttajat ratsastukseen. Hyvä aloitus  ratsastusharrastuksen pariin, kun kokemusta kertyy, on näiltä tunneilta helppo siirtyä ryhmätunneille!

 

Hevosavusteinen toiminta

Hevostoiminnasta kiinnostuneille lapsille, nuorille, aikuisille ja erityisryhmille.

Toiminta painottuu hevosenhyvinvoinnista huolehtimiseen asiakkaan osaamisen, halukkuuden sekä erityistarpeet huomioon ottaen. Toiminta hetki suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Toiminnassa ratsastetaan, ajetaan, talutetaan, hoidetaan, tehdään tallitöitä ja/tai ruokitaan hevosia. Haluatko tulla touhuamaan hevosen kanssa vailla päämäärää? Tavoitteena kehittää lapsesi motoristisia tai sosiaalisia taitoja? Haluat kehittää omia tai lapsesi hevosen käsittely taitoja? Tai vaikkapa haluat itsellesi kiireettömän hetken muuten niin hektisessä arjessa ja unohtaa hetkeksi työt? Tämä palvelu on juuri sinulle!

Tämä palvelu on myös omiaan pienille lapsille, jotka eivät vielä jaksa istua hevosen selässä kauaa, mutta haluavat touhuta eläinten kanssa.

 

Valmennukset

Ulkopuolisen valmentajan tunnit, joko omalla tallilla tai muualla. Osaamistasona väh. HeC. Sekä hyvät hevosen käsittely taidot.

 

Ratsutukset

Remontti ratsutus, nuorenhevosen ratsutus, sisään ratsutus, kuntoutettavien ratsutus, läpiratsutus jne. Myös ponit onnistuu.

 

Ajelutukset

Hevosen ajamista kärryiltä. Voit joko itse opetella ajamaan tai vain nauttia kyydistä!

 

Metalli-ja rengastyöt

Sorvaus -ja hitsauspalvelut, sekä renkaiden jälleenmyynti ja rengastyöt.

 

Kurssien ja leirien tiedot tarkemmin omissa esitteissään.